+90 850 309 20 42
+90 552 422 17 82
[email protected]
Kalkan İslamlar köyünde yer alan villa Bağ evi ,doğa içinde şehrin gürültüsünden uzak 4 yatak odalı 6 kişi kapasiteli kiralık villalarımızdandır. Kuş sesleri eşliğinde tatil yapmak isteyen misafirlerimiz için oldukça ideal olan villamız huzurlu bir tatil için en doğru seçimlerden biridir.
Yatak Odası
1.Yatak Odası: 1 Adet çift kişilik yatak,gardırop,komodin,makyaj masası,klima,jakuzi,banyo,wc bulunmaktadır.
2.Yatak Odası: 1 Adet çift kişilik yatak ,gardırop,komodın,makyaj masası,klima,banyo,wc bulunmaktadır.
3.Yatak Odası: 1 Adet tek kişilik yatak ,gardırop,komodin,makyaj masası,klima bulunmaktadır
4.Yatak Odası: 1 Adet tek kişilik yatak ,gardırop,komodin,makyaj masası,klima bulunmaktadır.
Salon: Oturma grubu, yemek masası ve sandalyeler,açık mutfak,tv,klima,wc bulunmaktadır.
Havuz Ölçüleri: 7m x 3,5 m Derinlik : 1,60 cm
Temizlik ve Bakım: Villalarımız misafirlerimize giriş temizliği yapılmış olarak teslim edilir. İkinci bir temizlik talebi ücrete tabidir. Havuz ve havuz terasının bakımı görevliler tarafından sabah erken saatlerde gerçekleştirilmektedir.
Depozito: Villaya giriş esnasında hasar depozitosu olarak 1000 TL alınır. Çıkış tarihinizde evde herhangi bir hasar meydana gelmediği takdirde depozitonuz iade edilir.
Ücrete Dahil Olanlar
Ücrete Dahil Olmayanlar
Giriş Saati:15.00
Çıkış Saati:10.00 (Sabah)
Belirtilen saatler arasında villamızın genel temizliği yapılmaktadır. İki taraflı olarak herhangi bir mağduriyet yaşanmaması açısından misafirlerimizin belirtilen saatlere riayet etmesini rica ediyoruz.
Önemli bilgiler: Havuzu korunaklı olan muhafazakar tatil villalarımızda hiçbir zaman %100 görünmemezlik garantisi verilmemektedir, her zaman %5'lik sakınma payı mevcuttur.
Villa çevrelerinde düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır fakat unutulmamalıdır ki villalarımızın bir çoğu doğa içerisinde bulunmaktadır, bu sebepten çevrede kelebek,sinek ve böcek bulunma ihtimali vardır.
Kalkan coğrafi yapısı bakımından dik araziler ve yamaçlardan oluşmuş bir yerleşim yeridir. Bu yüzden villalarımıza giden yollarda yokuşlar çıkılabilmekte veya villalarımıza ulaşmak için stabilize yollar kullanılabilmektedir.
NOT: Villalarımızın minimum kiralama süreleri 7 gecedir. 7 gece altındaki kiralamalarda ekstra temizlik ücreti talep edilmektedir.